Božićni privredni doručak

U četvrtak, 08.01.2015. godine, u Regionalnoj privrednoj komori Kruševac, održan je Božićni privredni doručak – skup privrednika iz Rasinskog okruga, crkvenih velikodostojnika i gradskih, okružnih i opštinskih zvaničnika.

Skupu je prisustvovao i gospodin Bratislav Gašić, ministar odbrane Republike Srbije, koji je i otvorio skup, uputio božićne čestitke, a zatim istakao da se aktivno radi na unapređenju privrednog ambijenta u Kruševcu i Rasinskom okrugu.

Skupu se zatim obratio episkop kruševački, vladika David, koji je svima poželo blagostanje i napredak.

Nakon toga, prisutnima se obratio domaćin skupa, Predrag Vukićević  predsednik Regionalne privredne komore Kruševac, koji je najpre gostima čestitao praznik i istakao da je ovo lepa prilika da se na jednom mestu, u Komori, koja je asocijacija privrednika, mesto njihovog okupljanja i povezivanja, utvrđivanja zajedničkih stavova, razmene iskustava, uspostavljanja poslovnih veza i kontakata, susretnu privrednici uz punu podršku zvaničnika i institucija, a sve uz blagoslov vladike Davida i crkvenih velikodostojnika Pravoslavne crkve. Predsednik Vukićević je takodje rekao da je povod današnjeg druženja, pored božićnog praznika, krunisanje poslovnih uspeha prestižnim priznanjima – Poveljom i zlatnikom sa likom kneza Lazara. On je istakao da je Upravni odbor Regionalne privredne komore Kruševac, 18.11.2014. godine, doneo odluku da se od 2015. godine dodeljuju priznanja najuspešnijim privrednicima i pojedincima.

Tom prilikom, dodeljena je povelja i zlatnik sa likom kneza Lazara Fabrici maziva  FAM a.d. Kruševac u kategoriji:

  • Nagrada za najbolji proizvod, koju je dobio gospodin Vladica Petrović, direktor Fabrike maziva  FAM Kruševac